27. kolo
30.10.2009 18:15 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

FK Saturn - FK Chimki 1:0

Saturn v podmoskevském derby oplatil FK Chimki jarní porážku a díky brance obránce Haliloviče vyhrál 1:0.

Utkání začalo svižně, hned v útoku orazítkoval útočník Saturnu Marko Topič břevno. V páté minutě se Topič zbytečně radoval z gólu, pomezní totiž zaregistroval ofsajd. Poté se zápas uklidnil, Chimki zkrátka nemají kvalitu se výrazněji prosazovat před brankou soupeře a Saturn v této etapě zápasu jen kontroloval míč. Až ve 32. minutě pořádně protáhl brankáře Komarova domácí veterán Andrej Karjaka. Přes výraznou převahu v závěru poločasu se Saturnu vsítit branku nepodařilo.

Po změně stran se už Saturnu podařilo otevřít účet zápasu, z rohu zahrávaném Karjakou se hlavou prosadil Halilovič a dal svou druhou branku v letošní sezóně. Chimčané pořádně zahrozili chvíli po inkasované brance, Kinského zachránila tyč. Byla to poslední vážnější příležitost Chimek v utkání, Saturn měl do konce utkání pod kontrolou a sám mohl dát ještě několik branek, Chimki zachránilo buď břevno po střele Kuzmičeva nebo gólman Komarov.

Autor: David Kubáň / gazeta.ru

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dobře Saturn

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele