22. kolo
19.09.2009 14:15 CET
3 : 3
(2:2)

Reportáž

FK Rostov - Kubaň Krasnodar 3:3

Derby o jižní Rusko mezi FK Rostov a Kubaněm Krasnodar skončilo brankovou přestřelkou 3:3, v utkání vynikaly chyby brankářů a obránců, k vidění také byli krásné kombinace. Hosté třikrát vedli, ale Rostov vždy vyrovnal a to dokonce v početním oslabení.

Bylo znát, že Kubaň potřebuje vítězství víc než Rostov a taky tak k utkání přistoupil. V desáté minutě překonal chybujícího Geruse záložník hostů Tlisov a otevřel gólový účet zápasu. Brzký gól rozpoutal ofenzivní fotbal z obou stran a o pět minut později bylo vyrovnáno. Pavlenko po zpětné přihrávce Akimova obehrál Boaventuru a míč vypálil přesně pod břevno. O dvě minuty později mohli domácí zvýšit, ale Osinov těsně přestřelil.

Gólman Roman Gerus byl velkou slabinou rostovského celku a po jeho další obrovské hrubce mohl zelenožluté poslat do vedení Žavnerčik, ale minul. V té době měl Kubaň opět iniciativu, která vyvrcholila gólem na 2:1 ve 31. minutě, střelcem byl opět Tlisov. Do konce poločasu ale vedení Kubani nevydrželo, protože po rohu vyrovnal Gackan.

Kouč Rostovu Oleg Dolmatov byl s výkonem brankáře Geruse tak nespokojen, že ve druhém poločase už na hřiště vyběhl Chotějev. Ten v 57. minutě inkasoval z penalty, kterou proměnil Babangida. Penaltovým hříšníkem byl český obránce Roman Lengyel.

O několik minut později už šel Lengyel pod sprchy, smolař zápasu nesmyslně fauloval pronikajícího Traoreho a po druhé žluté kartě pro něj utkání skončilo. I v početní nevýhodě dokázal Rostov do třetice vyrovnat, ofsajdové pasti unikl Ahmetovič a Botviněv lovil míč ze sítě.

Autor: David Kubáň / gazeta.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele