28. kolo
07.11.2009 14:15 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

FK Rostov - FK Saturn 1:2

Saturn potvrdil, že se mu proti Rostovu dlouhodobě daří, na jeho hřišti zvítězil 2:1. Domácí dostal do vedení Lebeděnko, hostům se ale díky brankám Topiče a Karjaky podařil obrat.

První minuty zápasu byly nudné s mnoha nepřesnostmi. Diváci se alespoň pobavili nad pádem sudího Bezborodova, kterého přivedl do rozpaků dribling Lebeděnka. Jako první se probudil Rostov, hlavička Akimova jen těsně minula branku hostů. V 19. minutě dokonce Rostov otevřel skóre, střela Ahmetoviče se odrazila do tyče k nohám Lebeděnka a ten vstřelil svou třetí branku v této sezóně, navíc svému bývalému klubu. Saturn byl první poločas bezzubý, z jediné povedené útočné akce ale dokázali hosté skórovat. Topič zakončil přihrávku Němova na zadní tyč a do kabin se šlo za nerozhodného stavu 1:1.

Začátek druhého, stejně jako závěr prvního poločasu, vyšel Saturnu. V 54. minutě, po spolupráci Topiče s Karjakou padla druhá branka hostů, dal jí druhý jmenovaný. V 68. minutě málem vyrovnal domácí tvůrce hry Alexandr Pavlenko, ale z dvaceti pěti metrů trefil pouze břevno. Zahrozil i útočník Saturnu Marko Topič, ale tentokrát se brankář Chotějev vyznamenal. V závěru zápasu se nic důležitého nestalo a hosté si z horké půdy Rostovu odváží všechny tři body.

Autor: David Kubáň / gazeta.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele