23. kolo
26.09.2009 16:30 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

FK Moskva - FK Chimki 3:0

FK Moskva splnilo povinnost a konečně zase naplno bodovalo. Chimki načal těsně před přestávkou Jakubko, vedení zdvojnásobil svou první brankou v nejvyšší soutěži Golyšev a skóre uzavřel proměněnou penaltou Vukič.

Hosté si pořádně ani nepřičichli k míči a už mohli prohrávat, bohužel Česnauskis se k míči nedostal. Tempo hry značně upadlo, "měšťané" sice soupeři nepůjčovali míč, sami se však nikam nehnali a větší šanci si vytvořili až na konci poločasu. Rebko přenádherným pasem z vlastní poloviny našel Jakubka, který nedal Komarovovi ani nejmenší šanci.

Během přestávky divákům zpříjemnily čekání na druhý poločas roztleskávačky, které byly k vidění i před výkopem.

Minimálně stejnou radost jako pohled na sličné slečny, mohl divákům udělat i da Costa, jenomže neuspěl. Druhou branku přidal až Golyšev, který poslal míč mezi nohy gólmana a následně do sítě. O chvíli později se na hřiště dostal i Vukic, stažen byl Česnauskis. A právě střídající srbský záložník si v 79. minutě postavil míč na značku pokutového kopu, poté co byl faulován Epureanu, a stanovil konečné skóre. Hosté ani poté výrazněji neohrozili Ževnova, zatímco domácí už Komarova jen odstřelovali z dálky.

Autor: Dominik Lupták / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele