20. kolo
30.08.2009 12:00 CET
0 : 4
(0:1)

Reportáž

FK Chimki - Zenit Petrohrad 0:4

Zenit si připsal povinné tři body za vítězství 4:0 na půdě podmoskevských Chimek. Po naprosto jednoznačném průběhu utkání domácí svým výkonem opět dokázali, že druhá liga jim bude naprosto vyhovovat.

V dresu Zenitu si odbyl premiéru Vladimir Bystrov, kterého fanoušci na hřišti přivítali pokřiky "Bystrov svině". Naopak jen na lavičce náhradníků nechal Anatolij Davydov útočníka Kornilenka a do Chimek vůbec neodcestoval druhý brankář Kamil Čontofalský, místo nějž se na lavičce objevil Dmitrij Borodin.

První gól zápasu padnul ve 24. minutě, když Fatih Tekke střelou přes dva obránce překvapil brankáře Komarova. Zbytek poločasu pak proběhl plně v režii hostí, domácí Chimki zahrozily jen sporadicky. Fanoušci Zenitu se tak mohli plně věnovat rituálnímu pálení spartakovského dresu Vladimira Bystrova.

Chvíli po poločasové přestávce se však Bystrov představil premiérovým gólem po návratu do Zenitu, když zvýšil na 0:2 z domácího pohledu. Ani to neobměkčilo hostující fanoušci, kteří ho odměnili pískotem. I v dalším průběhu zápasu byla staronová posila vidět na hřišti, když se na Bystrovovi postupně za dvě žluté karty vyfaulovali Gapon a Sansoni. Utkání tak domácí dohrávali o devíti lidech.

Mezitím třetí gól hostí vstřelil Alessandro Rosina zvýšil na 0:3. Pohodlné vítězství Zenitu pak gólově završil vlastní gól Zinovieva.

Autor: Martin Olšovský / fczenit.blog.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele