28. kolo
07.11.2009 12:00 CET
1 : 3
(1:2)

Reportáž

FK Chimki - Tom Tomsk 1:3

Chimki v ruské lize už potřinácté v řadě prohrály, v utkání 28. kola je proti Tomsku dostal do vedení útočník Antipenko, hosté však gólově odpověděli třikrát a definitivně si tak zajistili prvoligovou identitu i pro příští rok.

Protože oběma týmům prakticky o nic nešlo, našlo si na zápas cestu zoufale málo diváků. V 15. minutě se Chimki dostaly do vedení, centr Starkov na zadní tyč zakončil hlavou v pádu Alexandr Antipenko. Trenér hostů Valerij Nepomnjaščij byl s průběhem úvodních minut nespokojen natolik, že stáhl ze hřiště viníka úvodní branky Ivanova. Sibiřané mohli vyrovnat hned vzápětí, ale střelu Radosavleviče zázračně zlikvidoval Komarov.

Tomsku se nicméně zvrat ještě v prvním dějství podařil, jak už bývá letos tradicí, obrana Chimek si vybrala špatnou chvilku a lacinou brankou pokořil brankáře Komarova záložník Tomičů Klimov. Ve 32. minutě Tomsk vedl 2:1, střední obránce Jokič se překvapivě objevil v roli útočníka, unikl ofsajdové pasti, na jeho následné zakončení sice Komarov stačil, ale na dorážku Radosavleviče už byl krátky.

Po změně stran už Tom Tomsk diktoval tempo hry a třetí úder zasadil domácím v 78. minutě Goran Maznov. Makedonec si přebral krásný pas z hloubi pole a v nájezdu na Komarova se nemýlil.

Autor: David Kubáň / gazeta.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele