22. kolo
18.09.2009 17:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

FK Chimki - Spartak Nalčik 0:2

FK Chimki jsou téměř jistými sestupujícími z ruské ligy, v dnešní předehrávce doma podlehli předposlednímu Spartaku Nalčik 0:2. Hrdinou utkání se stal žolík Leandro da Silva, který dal obě branky hostů.

Oba celky ve svoji stávající situaci nemohli brát ani bod a proto se diváci na stadionu Arena Chimki rozhodně nenudili, viděli otevřený fotbal. Rozjásat mohl domácí publikum Kirillov, ale gólovou střelu mu zázrakem zneškodnil Radič. Utkání bylo bohaté na šance a přispěly tomu i chyby obran obou celků, v odpovědi už viděl míč v síti záložník hostů Ricardo Baiano, obehrál dva hráče Chimek, pak i obránce, ale míč směřující do sítě vykopl dobíhající Ibragimov.

Ve dvacáté minutě kopal Nalčik penaltu po faulu Kirillova, ale útočník kavkazského celku Šamil Asildarov nepotvrdil střeleckou fazónu z minulých kol a Berezovskij jí bez námahy zneškodnil. Potrestat mohl hosty Semočko, ale parádní střela se zastavila na tyči. Bláznivé utkání přerušil až poločasový hvizd, překvapivě za stavu 0:0.

Po změně stran musel sáhnout trenér Nalčiku Jurij Krasnožan ke střídání, vážné zranění si přivodil Oleg Samsonov. Místo něj vyšel na hřiště Brazilec Leandro a jak se později ukázalo, byl to mistrovský tah. Za chvíli brazilský záložník otevřel skóre. Rázem Chimki daly vše do útočení, ale když se ani další vyložená příležitost Kirillova neujala, když ji opět lapil fantastický Radič.

Definitivně byly Chimki poslány do kolen čtyři minuty před koncem utkání. Leandro zakončil přečíslení Nalčiku svým druhým gólem v utkání a pojistil vedení hostů na 2:0. Po utkání se kouč Chimek Konstantin Sarsanija přišel omluvit fanouškům, ale ti ho ze hřiště vyprovodili sprostými urážkami.

Autor: David Kubáň / gazeta.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele