30. kolo
29.11.2009 12:00 CET
1 : 3
(0:2)

Reportáž

FK Chimki - Lokomotiv Moskva 1:3

Lokomotiv očekávaně porazil Chimki na jeho hřišti 3:1, ale na kýžené třetí místo zaručující kvalifikaci Ligy mistrů to nestačilo, třetí místo totiž uhájil Zenit Petrohrad.

Proti těmto Chimkám snad ani Lokomotiv nemohl zaváhat, zadáci domácích svou tragičností přímo nabízeli favoritovi šance. Svěřenci kouče Semina trestali už v šesté minutě, Odemwingie v poklidu pronikl do pokutového území podmoskevského celku a připsal si sedmou branku v této sezóně. V patnácté minutě už Loko vedlo o dvě branky, střelecky se prosadil Dmitrij Syčev.

Zkušený útočník železničářů si mohl připsat i další branky, ale v koncovce vyhořel, dobré příležitosti promarnili i Glušakov, Torbinskij a Odemwingie.

V 66. minutě se Chimkám podařilo trochu zdramatizovat utkání, když nepozornosti obrany Lokomotivu využil útočník Antipenko. Na hráčích moskevského celku bylo znát, že jsou skleslí z pro ně nepříznivého průběhu utkání v Petrohradu a čím dál tím častěji přenechávali iniciativu outsiderovi. Poslední slovo však měli hosté, krásnou kombinaci Torbinského a Syčeva ukončil druhý jmenovaný druhým gólem v utkání.

Po utkání čekali hráči Lokomotivu s napětím na konečný výsledek Zenitu Petrohrad proti Spartaku Moskva, ten je však příliš nepotěšil, protože udržel jednogólové vedení a zajistil si bronzové medaile. Na Lokomotiv zbylo čtvrté místo.

Autor: David Kubáň / gazeta.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele