7. kolo
03.05.2009 17:45 CET
2 : 2
(1:0)

Reportáž

FK Chimki - Kubaň Krasnodar 2:2

Hostujícímu FK Kubaň Krasnodar se sice zásluhou Kasajeva podařil obrat na hřišti posledního FK Chimki, nakonec však vedení 2:1 uhájit nedokázali, ve čtvrté minutě nastavení zachránil svěřence Konstantina Sarsaniji Ukrajinec Pilipčuk.

FK Chimki, které byly před sedmým kolem poslední, se vyplatila sázka na ofenzívu od prvních minut. Po rohovém kopu Budjanského přihrál zatím nejlepší nahrávač ruské Premier-Ligy Blatnjak útočníkovi Antipenkovi a ten využil své robustní postavy ke skórování. Aktivní Blatnjak poté mohl sám skórovat, ale jeho nádherná střela orazítkovala břevno. Hostující fotbalisté z Krasnodaru působili ospale a vepředu se prosazovali jen sporadicky.

Ve druhém poločase Kubaň zvýšil obrátky, střelu Dramana vyrazil Berezovskij, útočník Traore mířil těsně vedle pravé tyče. Nakonec slabina Chimek jménem obrana kapitulovala, v rozmezí 72. až 79. minutě hned dvakrát. V obou gólech měl prsty největší klenot Kubaně Alan Kasajev. Nejprve přihrával osamocenému žolíkovi Žavnerčikovi a poté využil chyby nekompaktní obrany Chimek a překonal Berezovského. Hostům se nakonec supermoderní Chimki-Arena vyloupit nepovedla, v nastaveném čase vyrovnal po rohovém kopu Blatnjaka Pilipčuk.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele