13. kolo
10.07.2009 17:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

FK Chimki - FK Saturn 1:0

Chimki si v podmoskevském derby proti Saturnu připisují premiérové vítězství v této sezoně ruské ligy. Mimozemšťané poprvé pod vedením trenéra Gordějeva prohráli. O vítězství domácích rozhodla branka Kirillova několik minut po poločasovém hvizdu.

V prvním poločase bylo zřejmé, že hráli ve větší pohodě hostující mimozemšťané, kteří si taky vytvořili více brankových příležitostí.

Šest minut po poločasovém hvizdu však nečekaně udeřili domácí, po rohovém kopu se z dorážky nemýlil Jurij Kirillov. Chimki mohly své vedení dokonce navýšit, ale Strelcov chyby obrany Saturnu v samostatném úniku nevyužil.

Síť se podařila rozvlnit jeho spoluhráči Nizamutdinovovi, ale pískal se ofsajd. Ve zbytku utkání už branka nepadla, přestože na obou stranách byly k vidění slibné příležitosti. FK Chimki vyhrály v podmoskevském derby 1:0 a trochu tak zlepšili své tragicky vypadající vyhlídky na udržení v soutěži.

Autor: David Kubáň / gazeta.ru

Komentáře (1)

Přidat komentář
pavel.fotbal

No, myslím, že remíza je asi nejvíc pravděpodobná.Myslím že 1:1- to odpovídá produktivitě obou doposavad. Ale odbočím, dneska mi tu chybí NABÍDKA, případně PREWIEW na Corgoň ligu, dnes začíná zápasem SLOVAN BRATISLAVA-SENICA, a tady o tom ani zmínka, a ani zavedený nový ročník v přehledu lig.Máte dnes docela MÍNUS.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele