3. kolo
03.04.2009 17:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

FK Chimki - FK Rostov 0:1

Páteční předehrávka třetího kola ruské Premier Ligy mezi Chimkami a FK Rostov na sebe poustala zvláštní pozornost kvůli anonymnímu telefonátu, který se pokusil za pomocí konkrétní finanční sumy ovlivnit gólmana FK Chimki Romana Berezovského. Samotné utkání ale skandální nádech nemělo, hosté celkem pokojně zvítězili 1:0.

Průběh utkání kandidátů na sestup nebyl nikterak záživný. Po úvodním tlaku domácích Chimek a nebezpečné střele Pilipčuka z přímého kopu se hra vyrovnala. Oba týmy nervózně vyčkávaly a nechtěly se především dopustit chyby, která by mohla rozhodnout celé utkání.

Klíčový okamžik páteční předehrávky přišel v 75. minutě, po přihrávce Andželkoviče z levé strany skóroval nechytatelně pod břevno útočník Igor Lebeděnko. V té době už nemohl se svými spoluhráči oslavovat český obránce Roman Lengyel, který byl po brutální kopačce Kožanova do tváře odvezen na nosítkách.

V závěru mohli v dresu Chimek odpovědět Antipenko s Budjanským, ale pevná obrana Rostovu nakonec čisté konto uhájila. Nováček se tak může těšit ze snového startu do tohoto ročníku ruské Premier Ligy.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele