9. kolo
16.05.2009 17:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

FK Chimki - FK Moskva 1:1

FK Chimki znovu odkládají první vítězství v tomto ročníku ruské Premier-Ligy. Proti FK Moskva neproměnil podmoskevský tým řadu šancí včetně penalty, oba týmy se tak rozešly po remíze 1:1. Za domácí otevřel skóre mladý Kirillov, hosté vyrovnali díky Jakubkovi.

Díry v poslepované obraně FK Moskva začaly vznikat od prvních minut. Po přihrávce Kožanova běžel sám na Ževnova ofenzivní eso Chimek Nizamutdinov, ale nedal. Záložník Samsonov o několik chvil později střílel do boční sítě. To ofenzíva FK Moskva zahrozila pouze jednou, proti dalekonosné střele Česnauskise se blýskl brankář Berezovskij.

Energické Chimki byla aktivnější, ale v koncovce chyběla svěřencům trenéra Konstantina Sarsaniji přesnost. Až krátce před koncem prvního poločasu si cestu mezi tři tyče našla střela 19letého Kirillova, který těžil z dobré práce Nizamutdinova.

Hosté ve druhém dějství přidali na obrátkách, své šance promarnil Bracamonte a tak se blýskl jeho útočný parťák Martin Jakubko. Vytáhlý slovenský fotbalista se prosadil zblízka po centru Rebka. Měšťané se dokonce mohli dostat do vedení, střela Tarasova orazítkovala břevno.

Byly to však Chimki,kdo byl ve zbývajících minutách blíže k vítězství. V 68. minutě po červeném zákroku Jopa se kopala penalta, sám postižený Nizamutdinov ale neproměnil. Hrdinou domácích se v závěru mohl stát střelec první branky Kirillov, ale z hranice pokutového území mířil mimo.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele