16. kolo
02.08.2009 13:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

FK Chimki - Dinamo Moskva 0:2

Dinamo udolalo Chimki a stále udržuje kontakt se špičkou. K vítězství hostů přispěl výborným výkonem Luis Aguiar, který při svém debutu otevřel skóre.

V úvodu utkání byly více aktivnější Chimki, ale k většímu ohrožení branky hostů se nedostaly. Letní posila Dinama působila hodně nervózně a v první desetiminutovce nacházela pouze kopačky domácích fotbalistů. Poté přišla kontroverzní chvíle, když Alexandr Kokorin spadl v pokutovém území, načež uviděl žlutou kartu.

Aguiar se rozehrával a několikrát vystrašil domácí fanoušky, nejdříve neprorazil střelou z dálky, ale o pár chvilek později zajásal. Uruguayský fotbalista si vyměnil míč s Keržakovem a překonal gólmana domácích. Zdvojnásobit náskok modrobílých mohl Kirill Kombarov, jehož střelu perfektně vytáhl Berezovskij.

Druhému poločasu kralovali domácí, kýžený gól však nepřišel. Naopak velké příležitosti měli fotbalisté Dinama, kteří se snadno dostávali do brejků. Vidět byl Wilkshire s Kombarovem, ale trefil se někdo jiný. V úžasné formě hrající Alexandr Keržakov pečetil svým třetím gólem v řadě výhru hostů.

Autor: Dominik Lupták / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele