2. kolo
21.03.2009 13:15 CET
3 : 2
(2:2)

Reportáž

Dinamo Moskva - FK Chimki 3:2

FK Chimki po Lokomotivu dalšího moskevského soupeře o body neobrali, Dinamu Moskva v přestřelce nestačili 2:3.

Od prvních minut se hrál na stadionu Arena Chimki, kde tento rok hrají svá domácí klání oba celky, svižný fotbal. Nebezpečné centry ze strany posílal krajní záložník Dmitrij Kombarov, po jednom z nich dostal ve 21. minutě Dinamo do vedení mladičký útočník Kokorin. Neškodné Chimki přesto dokázaly odpovědět po chybě Fernandéze, kterou využil Nizamutdinov a vyrovnal na 1:1.

Dinamo se dostalo zpátky do vedení ve 32. minutě, když byl v pokutovém území Chimek faulován Keržakov. Sám poškozený pokutový kop s přehledem proměnil. Tři minuty před poločasovým hvizdem Chimki opět vyrovnaly, po centru ze standardní situace obrana Dinama neuhlídala Jovanoviče.

Jestliže Chimki dokázaly na branky Dinama dvakrát odpovědět, potřetí se jim to nepovedlo. V 60. minutě se trefil hlavou střídající Dimidko a stav 3:2 vydržel až do konce utkání, v jejím zbytku byly totiž Chimki více než vyrovnání blíže inkasovaným gólům.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele