27. kolo
01.11.2008 17:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Hubené vítězství Zenitu zařídil Danny

Zenit dokázal konečně zabrat a zvítězil 1:0 nad Chimkami. Jedinou branku utkání vstřelil již v šestnácté minutě záložník Danny, domácí jsou průběžně na třetím místě, zatímco hosté se stále drží těsně nad sestupovým pásmem.

Oba trenéři udělali před začátkem utkání několik změn, jak se však později ukázalo, šťastnější ruku měl při výběru sestavy domácí trenér Dick Advocaak. Zenit totiž od začátku utkání diktoval tempo hry a brzy se dostal do vedení. Pas Denisova využil portugalský záložník Danny, který vsítil svou sedmou branku v této sezoně.

Poté se snažili vyrovnat hosté, avšak obrana domácích klapala jako švýcarské hodinky. Na druhé straně bavily diváky kombinace Aršavina s Denisovem. Další gól však už ani jeden z nich nedal, ani nepřipravil pro své spoluhráče. Do šaten se tak šlo za stavu 1:0.

Druhý poločas probíhal přibližně stejně jako ten první. Avšak Chimki si dokázaly vypracovat obrovskou šanci, když museli domácí hráči vykopávat míč z brankové čáry. Poté už převzal iniciativu Zenit, který několikrát zavařil obraně hostí, ty však podržel gólman Berezovskij. A tak, když se nic důležitého neudálo ani na druhé straně, Zenit dokázal utkání dovést do zdárného konce.

Autor: Dominik Lupták / championat.ru

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Chimki jsou po dvou výhrách v řadě v laufu a výrazně se přiblížily k titulu, Zenit by tak neměl nic podcenit, zvláště, když teď je z formy. 2:0.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele