11. kolo
15.05.2008 14:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Tom Tomsk - Luč-Energija Vladivostok 1:1

Dělbou bodů skončilo utkání Tom Tomsk – Luč Energija Vladivostok. Za hosty otevřel skóre Tichonoveckij, ještě do poločasu za domácí na konečných 1:1 vyrovnal Strelkov.

Od prvních minut měl Tomsk herní převahu, nebezpečný byl především útočník Strelkov. Pak jako blesk z čistého nebe přišla branka Vladivostoku. Přihrávku gólmana Mandrykina zachytil Ševčenko, před prázdnou branku poslal přihrávku Tichonoveckému a ten nemohl nedat.

V 31. minutě bylo vyrovnáno, Volkov vstoupil do pokutového území a jeho přesnou přihrávku zužitkoval Strelkov. Do vedení mohl domácí dostat Volkov, který obelstil dva obránce Luče, ale na Marka Čecha nevyzrál.

Ve druhé půli se v dobré příležitosti ocitl útočník Tomsku Maznov, ale na obránce Novkoviče nevyzrál. Maznov byl u další šance Sibiřanů, Skobljakov předložil makedonskému útočníkovi přesnou přihrávku z levého křídla, ale zakončení Maznova letělo nad branku. Hodně nebezpečných situací před brankou Vladivostoku vznikalo po standardních situacích Tomsku. Hráči Luče se soustředili především na zadní vrátka, Tom byl jednoznačně aktivnější a dostával tým Zorana Vuliče pod tlak.

V 75. minutě měl stoprocentní příležitost Adžindžal. Vitalij Volkov po skvělé individuální akci našel výhodně podstaveného Adžindžala, ten však nebyl schopen dopravit míč za záda Marka Čecha. Poslední patnáctiminutovka patřila hostům, Bulygovi asi bylo líto svého bývalého klubu a tváří v tvář brankáře Mandrykina nedokázal přesně zakončit. Tomsku došly síly, v reakci na to se kouč Valerij Petrakov pokusil oživit hru několika střídáními, ale poslední slovo měli hosté. Šešukov střílel z deseti metrů, ale Mandrykin se s jeho střelou vypořádal a částečně odčinil zaváhání u inkasovaného gólu.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele