3. kolo
29.03.2008 12:30 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Tom Tomsk - FK Moskva 2:1

Kouč FK Moskva Oleg Blochin nebude mít klidné spaní. Jeho svěřenci totiž po Zenitu nestačili ani na Tom Tomsk a po třech odehraných zápasech mají na svém kontě pouhopouhý bod.

V 15. minutě se dostal Tom Tomsk do vedení. Barrientos fauloval v pokutovém území Volkova a nařízenou penaltu poslal Skobljakov k pravé tyči, brankář Ževnov skočil na opačnou stranu. O něco málo později se domácí dožadovali další penalty, po kontaktu Godunoka spadl Klimov, ale sudí situaci vyhodnotil jako nafilmovaný pád Klimova, kterému následně udělil žlutou kartu.

Ve 26. minutě Bystrov prodloužil míč na Bracamonteho, brankář Mandrykin sice vyrazil před Argentincem míč, ale důrazný Kalešin se dostal k dorážce a bylo vyrovnáno. V prvním poločase měl v nebezpečných akcích FK Moskva prsty hlavně Barrientos, který byl strůjcem další velké šance hostů, když přesnou přihrávkou našel Kalešina, který vybídl Bracamonteho do gólové šance, ale jeho střela postrádala přesnost. V závěru prvního poločasu se nechal po druhé žluté kartě vyloučit obránce Jop a moskevští museli celý druhý poločas odehrát v oslabení, což zhatilo jejich plány odvézt si z Tomsku tři body. Domácí totiž byli neškodní a hrozili jen ze standardních situací, které si pohlídal Ževnov, vyloučení Jopa je však dostalo na koně.

Tomsk chtěl přidat druhou branku, ale hlavně kvůli četným nepřesnostem se hostitelé moc nedostávali k nebezpečným momentům před brankou FK Moskva. Přesto se dostali do velké šance, V 66. minutě Ževnov vychytal Klimova. Zdálo se, že utkání už žádný zajímavý moment nenabídne, ale opak byl pravdou. V 86. minutě zahrával Tomsk standardní situaci, hosté prohráli ve svém pokutovém území řadu hlavičkových soubojů a trestem jim byla inkasovaná branka od Jokiče. Tom Tomsk porazil FK Moskva 2:1 a připsal si první vítězství v tomto ročníku ruské Premier Ligy.

Autor: David Kubáň / soccer.ru

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Viděl bych to na plichtu: 0-0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele