1. kolo
16.03.2008 11:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Tom Tomsk - Dinamo Moskva 0:0

Ani jedné branky se nedočkali diváci v Tomsku. Tom a Dinamo Moskva se postaraly o první bezbrankovou remízu nového ročníku ruské nejvyšší soutěže.

Celému zápasu kralovali brankáři. Mandrykin se zapotil při střele Kolodina, na druhé straně se Shuhin zahřál proti Tarasovovi. Domácí záložník to neúspěšně zkoušel také v deváté minutě, podobně se vedlo i hodně aktivnímu Keržakovovi, který si po přestupu ze Sevilly odbyl svůj debut v dresu Dinama. V závěru první půle se domácí dožadovali penalty za ruku Kolodina, nařízen ale byl pouze rozový kop.

Zápas byl plný drobných faulů a z nich rezultovala řada standardních situací na obou stranách. Ani jedna ovšem nevedla ke vstřelené brance a zápas tak skončil 0:0.

Autor: Tomáš Pavlík / soccer.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele