9. kolo
07.05.2008 14:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Tom Tomsk - CSKA Moskva 0:0

CSKA Moskva jenom remizovalo v Tomsku a čelo tabulky se mu opět o něco vzdálilo. Klub z hlavního města se sice může pyšnit nejlepší obranou v lize, ta ovšem ostře kontrastuje s nejhorším útokem. Výsledek 0:0 tak příliš lidí nepřekvapil.

Hosté začali aktivněji a v úvodu se připomněly dvě jejich brazilské hvězdy - nejprve Vagner Love mířil nepřesně a poté zahrozil také Jo, tomu ovšem byl odmáván ofsajd. Hned první šance Tomsku málem znamenala vedení, jenomže proti Archipovovi se vyznamenal Akinfejev.

První půle jinak příliš zajímavých momentů nepřinesla a oba trenéři tak během poločasové přestávky sáhli ke střídání. Příchody Strojeva a Dudua ovšem hru příliš neoživily. Šance se začaly množit až s blížícím se závěrem. V té první byl blízko ke skórování Jo, jemuž chyběly centimetry. Na druhé straně pak domácí podnikli rychlý brejk a Akinfejev měl práci po střele Klimova.

V závěrečné desetiminutovce na sebe nejvíce upozornili oba trenéři, kteří se marně snažili své svěřence vyburcovat k lepšímu výkonu. Domácí se již soustředili výhradně na udržení bezbrankového stavu a to se jim také podařilo, CSKA tak zaznamenalo další ztrátu.

Autor: Tomáš Pavlík / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele