27. kolo
02.11.2008 14:30 CET
1 : 1
(0:0)
Stadión:
Spartak, Nalčik

Reportáž

Utkání Spartak Nalčik - Tomsk zpestřila pouze divoká desetiminutovka

Spartak Nalčik remizoval s Tomskem 1:1. Obě branky padly v rozmezí 64. až 73.minuty. Domácí dostal do vedení střídající Kalimullin, za hosty srovnal po chybě Chomiče Klimov.

Protože oběma týmům ve zbývajících kolech o nic nejde, očekávalo se, že bude k vidění útočný fotbal. Ale chyba lávka, průběh utkání nejednoho fanouška uspal. O chlup aktivnější byl domácí Nalčik, ale kvůli řadě nepřesností bylo k vidění málo vážnějších momentů. Gólové parametry měla střela Mašukova, ale brankář Parejko míč s námahou vytěsnil.

Během poločasové přestávky sáhli trenéři na obou stranách ke změnám. Trenér Tomsku Valerij Nepomnjaščij poslal na hřiště Koncedalova a Jurij Krasnožan posílil útok Kalimullinem a Kažarovem. Po vláčném úvodu se tempo hry zvýšilo a noví hráči hru pozvedli. Především Kalimullin byl hodně vidět, ve své první šanci po příchodu na hřiště neuspěl, ale poté už byl na jeho přesnou střelu Parejko krátký.

Inkasovaná branka Tomsk probudila. O chvíli později mohl vyrovnat Volkov, ale jeho střelu vytáhl Chomič z pod břevna. Druhý útok Tomsku už se proměnil v gólovou radost. Po chybě Chomiče při vyběhnutí skóroval hlavou Klimov.

Ve zbývajícím čase už další branka nepadla, divoká desetiminutovka tak rozhodla o dělbě bodů za remízu 1:1.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele