23. kolo
27.09.2008 15:15 CET
2 : 2
(0:0)
Stadión:
Spartak, Nalčik

Reportáž

Spartak Nalčik ztratil vítězství v závěru

Spartak Nalčik sice v utkání proti Luč-Energiji Vladivostok dominoval, ale gól Damjanoviče z 88. minuty kavkazské mužstvo připravil o tři body.

Fotbal nevalné kvality se hrál prvních dvacet minut, nespokojení domácí příznivci však Nalčik později popohnali k lepšímu výkonu a pod tlakem dělali zadáci Vladivostoku chyby. Nalčik, ač měl několik dobrých příležitostí, jich ale nedokázal využít. Stoprocentní šanci měl na kopačce útočník Spartaku Nalčik Viorel Frunze, ale mířil vedle. Hosté byli opravdu neškodí a s takovým výkonem můžou na Premier Ligu rovnou zapomenout.

Výkon svěřenců Zorana Vuliče se nezlepšil ani v druhé půli. V 60. minutě kopal Nalčik penaltu, kterou sice neproměnil Kisenkov, ale v brance Vladivostoku zaváhl Stojkič a napodruhé už Nalčik síť rozvlnil. O deset minut později Vladivostok dokázal vyrovnat zásluhou útočníka Igora Ševčenka. V reakci trenér Krasnožan poslal na hřiště dva útočníky – Kalimullina a Felipeho. Právě první jmenovaný vrátil Nalčiku vedení.

Zdálo se, že Luč-Energija vyjde opět s prázdnou, po chybě obrany domácích vyrovnal na konečných 2:2

Autor: David Kubáň / Championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele