21. kolo
14.09.2008 18:00 CET
0 : 1
(0:0)
Stadión:
Spartak, Nalčik

Reportáž

Lokomotiv veze tři body z Nalčiku

Lokomotiv získal tři body z Kavkazu, porazil Spartak Nalčik 1:0, ačkoliv převážnou část utkání musel hrát o deseti. Jedinou branku vsítil v druhém poločase Dmitrij Torbinskij.

Výkon obou mužstev byl pro fanoušky zklamáním. Zaujal tak pouze likvidační zákrok mladíčka Kambolova, sudí Pettaj bez váhání vytáhl červenou kartu a Lokomotiv musel hrát zbytek prvního poločasu a celý druhý poločas v početním oslabení. Spartak Nalčik převzal iniciativu, ale před brankou brankáře Marka Čecha, který debutoval v dresu Železničářů po přestupu z Vladivostoku, nebezpečný nebyl. Lokomotiv se spoléhal na výpady Syčeva a Odemwingieho, ale útočníkům hostů se proti přesile nedařilo prosazovat.

Ačkoliv druhý poločas odstartoval v podobně nudném duchu, Lokomotiv se v 58. minutě dostal do vedení. Torbinskij napřáhl z třiceti metrů a brankář Chomič se natahoval marně. Díky jeho trefě zvítězili Železničáři 1:0 a Marek Čech si připsal úspěšnou premiéru v brance moskevského vcelku, v závěrečných minutách totiž s jistotou zlikvidoval několik nebezpečných pokusů a udržel čísté konto.

Autor: David Kubáň / Gazeta.ru

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

remiza 2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele