4. kolo
06.04.2008 17:00 CET
0 : 2
(0:0)
Stadión:
Spartak, Nalčik

Reportáž

Spartak Nalčik - Dinamo Moskva 0:2

Dinamo Moskva uspělo na hřišti Spartaku Nalčik. Hosté zvítězili 2:0 a připsali si třetí vítězství v řadě, obě branky padly v druhém poločase.

Dinamo začalo aktivněji, Keržakov pálil z úhlu nepřesně, Genkov se pokusil překvapit střelou z dálky – zajímavá volba, ale úspěch nepřišel. Zahrozil také Nalčik, Kolodin chyboval a div, že nepadla branka z kopačky Kažarova, Dinamo však zachránil brankář Šunin, krátce nato se neujala ani hlavička Džamiševa.

Vstup do druhého poločasu mělo lepší Dinamo. Keržakov měl dvě dobré příležitosti, ale své první branky v novém působišti se nedočkal. Na druhé straně pálil Filatov z přímého kopu těsně vedle tyče.

V 65. minutě se do hry dostal Dimidko a kouč Kobelev měl při střídání šťastnou ruku. V 68. minutě totiž Dimidko překonal hlavičkou Chomiče a poslal favorita do vedení.

Uklidňující gól vsítilo Dinamo v 90. minutě. Danni poslal nadýchaný oblouček na hlavu Fernandéze a o vítězi nepochyboval nikdo. Dinamo zvítězilo 2:0 a upevnilo si druhou pozici.

Autor: David Kubáň / soccer.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele