2. kolo
22.03.2008 16:30 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Spartak Moskva - Tom Tomsk 1:0

Spartak Moskva hlavně díky skvělému výkonu brankáře Stipe Pletikosy porazil Tom Tomsk 1:0. Jedinou branku utkání vsítil Whelliton.

Spartak nastoupil v sestavě s Martinem Jiránkem, ale bez zraněného Radoslava Kováče. Na konci první patnáctiminutovky se blýskl Dedura nůžkami, ale branku Tomsku přestřelil V 31. minutě se dostal Spartak do vedení, Bystrov našel Whellitona, který měl v pokutovém území Tom Tomsku relativně dost prostoru a z voleje poslal míč přesně kolem pravé tyče brankáře Mandrykina.

V druhém dějství, konkrétně od 74. minuty mělo vedení Spartaku namále , Dmitri Tarasov tvrdou střelu nadělal hodně práce Pletikosovi, který míč jen vyrazil před kopačky útočníka Maznova, ale ani ten na brankáře Spartaku nevyzrál. Pletikosa poté musel být ošetřován, protože při zákroku utrpěl šrám na rtu. Pak mohl Titov zvýšit na 2:0, ale jeho volej zneškodnil připravený Mandrykin. V 82. minutě opět vyrovnání viselo na vlásku, Vejichovi po závaru v pokutovém území domácích chyběly k míči jen centimetry.

O pár minut později Bystrov postupoval sám na brankáře, ale místo finální přihrávky volil tvrdou střelu, s kterou si Mandrykin poradil. Utkání tak skončilo těsným vítězstvím Spartaku. Červenobílí si připsali první vítězství v nové sezoně.

Autor: David Kubáň / sports.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele