25. kolo
18.10.2008 12:30 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Rubin si odvezl zasloužené vítězství z Jaroslavli

Kazaň dokázala porazit domácí Šinnik a neochvějně tak kráčí za titulem. Za hosty se trefili Noboa a Rebrov.

Od prvních minut se hrál bojácný fotbal. Hosté diktovali tempo hry, první šanci si však vypracovali až v 15.minutě. Skvěle hrající Rebrov se dostal s míčem až do pokutového území, kde ho naservíroval Rjazancevovi, který však svou šancí pohrdl. Poté se ke slovu dostal i Šinnik, jenže slibně rozehranou akci zkazil Bojarincev.

Před přestávkou se k velkému sólu dostal kapitán hostů Semak, míč mu však za pomoci nedovoleného zákroku odkopli domácí obránci. Po této akci se tedy volný přímý kop, k jeho exekuci se postavil Noboa, ten vystřelil a k úžasu všech po chybě domácího gólmana skóroval . V lepším rozpoložení tak šli do šatny hosté.

Na začátku druhého poločasu byli aktivnější domácí , kteří chtěli vyrovnat. První šanci dokázal zlikvidovat Ryžikov, na druhé straně minul branku Popov a zahodil tak slibnou šanci. Šinnik poté nabudil příchod Chazova, ani on však nedokázal skórovat. A tak se slavilo na druhé straně, na 2:0 zvýšil dalekonosnou střelou Rebrov.

Autor: Dominik Lupták / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele