17. kolo
09.08.2008 15:30 CET
1 : 2
(1:0)

Reportáž

Šinnik nezvládl záchranářský souboj proti Vladivostoku

Šinnik prohrál, ačkoliv dvanáct minut před koncem držel remízu. Rozhodčí domácím neuznal dva góly a i díky tomu se nakonec z vítězství raduje Vladivostok.

Utkání začali aktivněji domácí a dokonce se jim podařilo skórovat. Gól však nebyl uznán kvůli postavení mimo hru. Šinnik však neuznaná branka nezlomila a dále pokračoval ve skvělé hře. Ve dvacáté minutě obdržel vynikající pas za obranu Semočko, ale v zakončení selhal.

O chvílí později tvrdě pálil nejlepší střelec Šinniku Bojarincev, bohužel pro domácí trefil pouze brankovou konstrukci. Poté přišel sporný okamžik, hráč Vladivostoku upadl v pokutovém území, načež sudí Baskakov odpískal pokutový kop. Ten ale zahodil Bulyga.

A znovu se potvrdilo známé nedáš, dostaneš. Chazov se však z branky radoval zbytečně, rozhodčí Baskakov odpískal faul a následně mu udělil žlutou kartu za protesty. Vypadalo to, že oba týmy se po poločase rozejdou smírně, ale ve 41. minutě se zaskvěl Bojarincev, který po pasu Buznikina nedal Čechovi žádnou šanci - 1:0.

Šinnik byl tedy za svou aktivitu odměněn gólem, oproti tomu Vladivostok nedal penaltu.

Pět minut po začátku druhé půle Luč-Energija vyrovnala. Dmitrij N. Smirnov překonal Pesjakova. Jedna pohroma za druhou se valila na Šinnik, v 59. minutě se nechal po druhé žluté kartě vyloučit Vještica.

Utkání poté rozhodl Dmitrij Alexandrovič Smirnov, který překonal brankáře domácích po dalekonosné střele dvanáct minut před koncem. Domácí se ve zbytku utkání pokoušeli o vyrovnání, což se jim nakonec nepovedlo.

Ve Vladivostoku oslavují zatímco v Jaroslavly smutní, slibně rozjeté utkání domácí prohráli a zůstávají tak na posledním místě tabulky.

Autor: Dominik Lupták / gazeta.ru

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

pomalu zachranarsky souboj vladivostok vyhraje 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele