10. kolo
10.05.2008 12:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Šinnik Jaroslavl - FK Moskva 0:1

Brankou Bystrova zvítězilo FK Moskva na hřišti Šinniku Jaroslavl. Hosté si připsali druhé vítězství v tomto ročníku.

Sebevědomě vstoupili hráči FK Moskva do utkání, v dobré příležitosti se ocitl Čížek, ale nejvhodnější moment prováhal. Po centru Bystrova míč hlavou špatně trefil Maxi Lopéz. Také Šinnik o sobě dal vědět, už se zdálo, že zakončení Čerkese končí v síti, ale opak byl pravdou.

V dalších minutách si na nezkušeném brankáři Pesjakovi dvakrát vylámal zuby útočník FK Moskva Roman Adamov. Na druhé straně zaměstnával obranu FK Moskva Denis Bojarincev, ale středové duo Godunok a Jop jeho ostrým centrům s úspěchem čelilo.

Ihned po přestávce FK Moskva sevřelo Šinnik, což přineslo ovoce. V 52. minutě spolupráci Adamov – Bystrov proměnil ve vstřelenou branku druhý jmenovaný hráč. FK Moskva mělo další šance na navýšení skóre, ale Pesjakov křest ohněm zvládl dokonale, hlavně pro střelce Adamova se stal noční můrou. Nezáživné utkání tak skončilo těsným vítězstvím Moskevských 1:0.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele