8. kolo
02.05.2008 15:30 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Šinnik Jaroslavl - Dinamo Moskva 2:0

Výsledková mizérie Dinama Moskva pokračuje, tým kouče Kobeleva nevyhrál už potřetí v řadě. V pátečním ligovém utkání nestačil na Šinnik Jaroslavl 0:2. Lodivod domácích Ivan Ljach tak zažil povedený trenérský debut.

Šinnik vletěl na favorizované Dinamo od úvodního hvizdu a v prvních šesti minutách mohli vsítit tři branky. Laizāns měl dva nebezpečné pokusy, ten druhý skončil na břevnu. Střelu Djordjeviće zneškodnil skvělým zákrokem Šunin. S přibývajícími minutami se Dinamo oklepalo z šoku v podobě nebývalé aktivity Šinniku a začalo vyrovnávat hru, Kirill Kombarov si nepřišel na gólmana Stepanova. Také Šinnik opět zahrozil, Djordjević mířil nad.

Závěr prvního poločasu už byl v režii Dinama. Po přihrávce Danniho střílel nepříliš zdařile Keržakov, Stepanov chytá. Odpověděl domácí fotbalista Bojarincev, ale Šunin stejně jako jeho protějšek se překonat nenechal. Poslední slovo mělo Dinamo, gólman Šinniku zneškodnil dalekonosný pokus Kolodina.

Úvodní minuty druhého dějství už takové tempo neměly. Skutečně nebezpečný pokus přišel až za deset minut, Keržakov obehrál Stepanova, ale z úhlu se mu síť nepodařilo rozvlnit. Keržakov byl strůjcem další šance Dinama, když přihrával Semšovi, Alexej Stepanov si připsal další důležitý zákrok.

V 75. minutě fauloval Čerkese v pokutovém území veterán Točilin a kopala se penaltu. Tu Lazarov chladnokrevně proměnil a poslal Šinnik do vedení. Dinamo se nestačilo vzpamatovat ze šoku a Šinnik vedl 2:0, z pravého křídla centroval Chazov na neobsazeného Bojarinceva, který poslal hlavičku za záda Šunina. V závěr utkání mohlo Dinamo alespoň snížit, Keržakov ale z výhodné pozice mířil mimo. Šinnik si připsal druhé vítězství v tomto ročníku a první pod trenérem Ivanem Ljachem, který nahradil na lavičce Jaroslavli odvolaného Jurana.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele