11. kolo
15.05.2008 16:15 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Rubin Kazaň - Šinnik Jaroslavl 1:1

Rubinu v posledních kolech před reprezentační přestávkou dochází dech, potvrdil to v 11. kole proti Šinniku, s kterým jen remizoval 1:1. Za hosty srovnal hráč, o kterého má Rubin velký zájem – Denis Bojarincev.

Rubin podle očekávání převzal kontrolu nad míčem. Ale samotná hra moc velké tempo neměla, vzhledem k povětrnostním podmínkám v Kazani, to překvapení nebylo. Postupem času Šinnik vyrovnal hru a dočkal se své první příležitosti, Djordjevič mířil hlavičkou nad. Brankáře Kozka o chvíli později vystrašil nebezpečně zakroucený rohový kop.

Na další šanci si museli diváci počkat do 40. minuty. Střely Karadenize a Bojarinceva na jedné i druhé straně se neujaly. Blízko vstřelené branky byl obránce Rubinu Tomas, ale Stepanov jeho pokus zlikvidoval.

V 57. minutě snad nejaktivnější hráč Rubinu Gökdeniz Karadeniz otevřel skóre, když využil zaváhání Stepanova. O tři minuty později střílel nebezpečně Sibaja. Po inkasovaném gólu Šinnik vydal v ofenzívě větší úsilí, bývalý a možná i budoucí hráč Rubinu Bojarincev si pohrál s nervy kouče Kurbana Berdijeva, mířil těsně vedle.

V 90. minutě zmrazil domácí fanoušky kdo jiný než Bojarincev, který má zvláštní dar pro branky v závěrečných minutách, centr Gorawského umístil hlavičkou za záda Kozka a zajistil Šinniku překvapivou remízu 1:1.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele