13. kolo
16.07.2008 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Rubin počtvrté v řade nevyhrál, remizoval se Saturnem

Rubin Kazaň už počtvrté v řadě nevyhrál a v tabulce ruské Premier Ligy už vede jen o pouhý bod. Ve středeční dohrávce 13. kola jen remizoval se Saturn 0:0.

Rubin se už mohl spolehnout na střelecké umění své letní posily z FK Moskva Romana Adamova.

V úvodních minutách hosté úmyslně předali iniciativu domácím a čekali hlavně na protiútoky. Rubin obléhal branku Kinského, hosté pozorně bránili a napadali. Postupem času se Saturnu začala stanovená taktika vyplácet. Eremenko i Karjaka byli nebezpeční před brankou Ryžikova. Na druhé straně byl odstřižen ze hry Roman Adamov, což neslo domácí publikum nelibě.

Uprostřed prvního dějství se oba týmy dokázaly navzájem přizpůsobil, z čehož plynuly zajímavé momenty. Trestný kop Noboi skvěle zlikvidoval český brankář Antonín Kinský. Brankář Ryžikov čelil nebezpečnému útoku Kiričenka a Karjaky.

Přestože oba týmy měly do konce poločasu několik slibných šancí, stav zůstal 0:0. V druhém dějství se Rubin pokoušel o nápor, Saturn ho však bez větších problémů ustál a sám se také tlačil na soupeřovu polovinu. Roman Adamov byl prakticky neviditelný.

Trenér domácích Kurban Berdijev stáhl ze hry nevýrazného Karadenize, na hřiště se dostal další Turek Hasan Kabze. Hru Rubinu ale neoživili. Saturn se dokonce v útoku čím dál víc osměloval.

V 70. minutě postupoval na brankáře Kinského Kabze, český brankář ale velkou šanci Rubinu s přehledem zlikvidoval. V závěru utkání Rubin rapidně zvýšil tempo, na Saturnu byla znát únava. Byli to však hosté, kdo měl gól na kopačce. Po rohovém kopu se míč dostal na kopačku Topiče, jehož razantní střelu Ryžikov zázračně zlikvidoval. Utkání skončilo remízou 0:0. Rubin má na čele pouhý jednobodový náskok. Saturn před utkáním Poháru Intertoto proti silnému Stuttgartu odehrál dobrý zápas.

Autor: David Kubáň / gazeta.ru

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kazaň vyhraje, Saturn je v této sezoně hrozný.

Reagovat
smazaný uživatel

Saturn je udesnej, hlavne z jejich hry uplne bolej oci - je dobrej tak k uspani divaku

Reagovat
smazaný uživatel

Tónda Kinský !!!! Ještě kousek a vstoupí do elitního Klubu ligových brankrářů (100 a více nul v odchytaných zápasech) !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele