3. kolo
29.03.2008 10:00 CET
1 : 0
(1:0)
Stadión:
 

Reportáž

Luč-Energija Vladivostok - Šinnik Jaroslavl 1:0

Souboj týmů z chvostu tabulky rozhodl jediný gól, který dal Tichonoveckij. K výhře Vladivostoku dopomohly asi i nedostatek finančních prostředků Šinniku, díky kterému nemohli jeho hráči ve Vladivostoku ani přespat, což se na nich jistě projevilo.

Vladivostok se tak po první výhře v této sezóně odrazil ode dna tabulky, zatímco Šinnik má stále jediný bod za překvapivou remízu s CSKA.

V 5. minutě pálil z trestného kopu Bulyga. Jeho nebezpečnou střelu ale zlikvidoval jeden z obránců Šinniku. V 29. minutě se zranil obránce Vladivostoku Dacosta a vystřídat ho musel Černogajev. O pět minut později vznikl další závar před brankou Šinniku po rohovém kopu, ale míč jen prolétl kolem levé tyče. První a jediný gól utkání pak padl v první minutě nastavení prvního poločasu. Tichonoveckij dostal míč na na hranici velkého vápna a nekompromisní střelou nedal Pravkinovi šanci - 1:0.

Druhý poločas začal dalekonosnou střelou Laizanse z trestného kopu, se kterou si ale český brankář v dresu Vladivostoku Marek Čech poradil. O minutu později odpověděl Tichonoveckij, ale v obrovské šanci netrefil bránu. Šinnik mohl vyrovnat v 75. minutě, ale ve skrumáži před brankou se nikdo neměl k tomu vypálit, takže obránci Vladivostoku míč včas uklidili do bezpečí. Šinnik už vyrovnat nedokázal, ani Vladivostok už nezvýšil, a tak zápas skončil - 1:0.

Autor: Marko Savilević / soccer.ru

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tady je Vladivostok favorit 2-0.

Reagovat
smazaný uživatel

Těsně vedle.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele