16. kolo
03.08.2008 10:00 CET
1 : 1
(1:0)
Stadión:
 

Reportáž

Rubin jen remizoval ve Vladivostoku, bod zachraňoval v závěru

Fotbalisté Luč-Energije Vladivostok a Rubinu Kazaň se poprvé v historii rozešli smírně. Na branku Alvése odpověděl před koncem druhého poločasu Gökdeniz Karadeniz.

Počasí dnes ve Vladivostoku výjimečně přálo. Domácí, bez potrestaného brankáře Marka Čecha, se od první minuty nezalekli vedoucího Rubinu a podnikali nebezpečné útoky. Hosté se naopak tradičně prezentovali protiútoky. Luč-Energija prakticky ve své první šanci ve 25. minutě otevřela skóre. Alvés vyhrál hlavičkový souboj s Ansaldim a Ryžikov neměl nárok. Vstřelená branka Vladivostoku dodala křídla a akcemi ze stran dělal velké potíže soupeři. Brankář Rubinu Ryžikov zachraňoval svůj tým po chybě jednoho z obránců. Také Kazaň měla gólovou příležitost. Akés Dacosta ukopl na poslední chvíli míč Karadenizovi.

Celý druhý poločas Rubin bušil do vyčkávajícího Vladivostoku. V 53. minutě už to vypadalo, že Karadeniz vyrovná, ale rozvlnil jen boční síť. Luč-Energija bránila pozorně a Rubin se nemohl přes jejich obrannou tvrz dostat. Ojedinělý protiútok Vladivostoku málem znamenal pojišťující branku. Dancev se probil do pokutového území Rubinu, ale Ryžikov se překonat nenechal, když jeho přízemní střelu vyrazil nohama. Vyrovnávající branky se přeci jenom hosté dočkali. V 87. minutě poslal Bucharov nádhernou přihrávku Karadenizovi, který elegantně překonal náhradního brankáře Stojkiče.

Autor: David Kubáň / gazeta.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele