7. kolo
26.04.2008 09:00 CET
1 : 3
(1:2)
Stadión:
 

Reportáž

Luč-Energija Vladivostok - CSKA Moskva 1:3

Duo Brazilců Vágner Love a Jo Alvés rozhodlo o vítězství CSKA na hřišti Luč – Energije Vladivostok.

Proti sobě se postavila mužstva, která po šesti odehraných kolech vsítila vůbec nejméně branek v soutěži, především u CSKA tento fakt musí nejednoho fanouška zaskočit. Kvalita terénu na stadionu Vladivostoku byla opět v katastrofálním stavu, je až s podivem, že RFPL uznala povrch za regulérní, a protože se během utkání spustil liják, na hráče čekala místy bažina.

Přestože se hrálo na nefotbalovém trávníku, k vidění byl celkem zajímavý fotbal. První šance Vladivostoku ve 22. minutě skončila gólem, dalekonosný přímý kop Bolygy se otřel o břevno a zapadl za záda bezmocného Akinfejeva. Hráče CSKA však inkasovaná branka neznervóznila, zpočátku sice po přihrávce Krasiče neuspěl Jo Alvés, ale poté se už brazilský útočník nemýlil, po individuální práci Žirkova na levém křídle hlavičkou vyrovnal.

Luč se mohl dost do opětovného vedení, Ševčenko v pokutovém území převzal míč a Aldonin jej nevybíravým způsobem fauloval, sudí Sušina ukázal na značku pokutového kopu. Exekutor Bazajev ale branku nevstřelil, skvělým zákrokem ho vychytal reprezentační brankář Akinfejev. V závěru první půle kralovali červenomodří, po průniku Vágnera Loveho zazvonila tyč. Nadějnou střelu Aldonina zase zastavila kaluž. Druhá branka CSKA padla v 43. minutě, Jo poslal do pokutového území míč, který prošel přes skrumáž těl a dostal se na zadní tyč, kde ho Vágner Love bez problémů poslal do sítě.

Ve druhém poločase se hrál doslova bahenní fotbal, hráčům se míč zastavoval o kaluže. Vladivostok si nedokázal vytvořit větší příležitost. Na druhé straně mohla padnout branka po akci Vágnera Lova, který v 82. minutě přihrál Jo Alvésovi před prázdnou branku, ale jeho krajan přestřelil. Přesto se hosté třetí pojišťující branky dočkali, Aldonin střílel pod břevno, Čech neměl šanci. Trenér armádního mužstva Gazzajev v nastaveném čase využil možnosti střídání a poprvé v sezóně se dostal na hřiště Luboš Kalouda, za necelou minutu pobytu na hřišti se ale k míči nedostal.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele