7. kolo
27.04.2008 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Lokomotiv Moskva - Spartak Nalčik 0:0

Lokomotiv v posledním utkání 7. kola jen remizoval doma se Spartakem Nalčik a propadl se na čtvrtou pozici.

Před utkáním s Nalčikem měl Lokomotiv možnost dostat se na druhou příčku, chyběla však jedna překážka, porazit hostující mužstvo. Nalčik na rozdíl od Těreku hrál aktivně směrem dopředu a nepřijel jenom bránit. V 7. minutě zahrozil Spartak poprvé, akce Ricarda ale gólem neskončila. Nepochodil ani Syčev na druhé straně, jeho rána zblízka letěla přesně do míst, kde stál brankář hostů Chomič. Uplynula sotva čtvrthodina a Lokomotiv si vzal opět slovo, Torbinskij střela těsně minula tyč, pokus Kocişe vytěsnil Chomič na rohový kop

V 26. minutě zahrozil opět Ricardo, ale Levenec jeho střelu vyškrábl do bezpečí. Poté se obě mužstva přesunuly daleko od nebezpečných prostorů a k vidění byla bitva o střed hřiště.

Prakticky bezprostředně po přestávce vznikl zajímavý sporný moment před brankou Nalčiku, po souboji s obráncem upadl Torbinskij, ale píšťalka sudího Ivanova zůstala němá. Další střelecký pokus Lokomotivu z kopačky Biljaletdinova se neujal. Lokomotiv měl další příležitosti, po rohovém kopu se do hlavičky opřel Spahič, ale k radosti mu chybělo několik centimetrů. V 75. minutě se mohl vyznamenat i Nalčik, obrana Lokomotivu na poslední chvíli zpacifikovala pokus Kisenkova. O chvíli později dalekonosný pokus Siradzeho jen těsně minul levou tyč Levenece

Kouč domácích Rachimov v závěru poslal do hry třetího útočníka Armanda Traorého. V 90. minutě byl po druhé žluté kartě vyloučen záložník Spartaku Nalčik Gogita Gogua. Klíčový moment utkání přišel v druhé minutě nastaveného času, po ruce Džudoviče kopal Odemwingie penaltu. Hrdina zápasů Chomič ale nigerijského reprezentanta vychytal! Utkání tak skončilo bezbrankovou remízou 0:0, z které určitě mají větší radost hosté.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele