16. kolo
29.10.2008 17:00 CET
3 : 0
(0:0)

Reportáž

Lokomotiv porazil Šinnik 3:0

Lokomotiv si připsal první domácí vítězství od 10.května, výhru 3:0 nad Šinnikem Jaroslavl režíroval především Biljaletdinov, který vsítil dvě branky. Mužstvo z gumárenského města se znatelně přiblížilo k sestupu do Pervyj Divizion.

Kormidelník Sergej Pavlov zaměřil Šinnik především na obranu a protiútoky, nicméně obrana Šinniku nepatří k těm nejjistějším a Loko mohlo jít do vedení. Po spolupráci Biljaletdinova a Odemwingieho nepřekonal druhý jmenovaný Pesjakova. O deset minut později zahrozil i Šinnik, ale Monarjov, který se v minulém kole blýskl překrásnou brankou do sítě Spartaku Nalčik, si špatně zpracoval centr Bojarinceva. Hned poté tečovaný centr Biljaletdinova mířil do branky, ale za Pesjakova zaskočil na brankové čáře zadák Polovinčuk a uchránil své mužstvo od inkasovaného gólu.

Krátce před koncem poločasu si poradil Pesjakov s chytrou střelou Syčeva a na druhé straně střílel nebezpečně Semočko. Po poločasovém hvizdu vyprovodili fanoušci Lokomotivu své ovečky pískotem.

Ve druhém dějství tempo vzrostlo. V 56. minutě mohl jít Šinnik do vedení, když chtěl střelu nehlídaného Kudrjašova zakončit na zadní tyči Monarjov, ale k míči se nedostal. Pak už měl slovo výhradně Lokomotiv. Spornou penaltu po ruce jednoho z obránců Šinniku nařídil sudí Biglov penaltu a exekutor Biljaletdinov se nemýlil. Šinnik inkasovaná branka nezlomila a hnal se za vyrovnáním, ale žádné jeho útoky se neujaly. A když už hráli hosté vabank, dvakrát udeřil Lokomotiv. V 88. minutě upevnil vedení domácím nigerijský útočník Peter Odemwingie, o minutu později vsítil svou druhou branku Biljaletdinov a upravil na konečných 3:0. Lokomotiv stále živí naději na evropské poháry, Šinnik se musí se sestupem pomalu smiřovat a nutno říct, že ho "někdo" v nejvyšší soutěži nechce vidět.

Autor: David Kubáň / sport-express.ru

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Šinnik bude bojovat, ale na Lokomotiv, který touží prolomit černou domácí sérii, to stačit nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

mám takovej pocit,že to skončí remízou ale stát se může cokoliv

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele