8. kolo
03.05.2008 17:00 CET
2 : 2
(1:0)

Reportáž

Lokomotiv Moskva - Luč-Energija Vladivostok 2:2

Fotbalisté Lokomotivu ztratili slibně se rozvíjející zápas a přestože vedli o dvě branky, jen remizovali s Luč – Energijí Vladivostok 2:2. Fotbalisté z Dálného východu si tak připsali první bod ze hřišť soupeřů.

Lokomotiv vletěl na outsidera od první minuty, Samedov poslal do šance Syčeva, na kterého zapomněl obránce Luče, kanonýr Lokomotiv ale branku přestřelil. Hosté se čas od času vydali k brance Levenece, nicméně akce nedotáhli do finální fáze. Přestože se Lokomotivu nepovedlo vsítit rychlou brankou, dočkali se ve 20. minutě, když akci Janbajeva přesně zakončil kapitán domácích Biljaletdinov. Lokomotiv o chvíli později mohl přidat další branku, ale pokus Syčeva jeden z hostujících zadáků blokoval. V závěru prvního dějství si hosté vytvořili nebezpečnou příležitost, Gurenko poslal nebezpečnou přihrávku Ševčenkovi, ale jmenovec slavnějšího Andreje na míč nedosáhl. Poslední slovo patřilo Lokomotivu, Torbinskij pálil nepřesně.

Po deseti minutách druhého poločasu přidal Lokomotiv druhou branku, Dacosta fauloval Syčeva a penaltový exekutor Biljaletdinov se nemýlil. V minulém kole neproměnil penaltu Odemwingie, tentokrát už neměl dost odvahy své předchozí zaváhání napravit. Lokomotiv vedl 2:0 a o vítězi málokdo pochyboval.

Luč – Energija se však nevzdala, Šešukov poslal hlavičku do břevna. Na druhé straně mohl zvýšit vedení Biljaletdinov. Zdálo se, že Lokomotivu výhru nikdo nevezme, domácí hráči byli aktivnější, ve vyložené šanci poslal Odemwingie hlavičku vedle tyče Čechovy branky. Nedáš – Dostaneš, chvíli nato Vladivostok snížil, po ose Ševčenko, Gvazava a Bazajev se trefil poslední jmenovaný. Lokomotiv se nestačil vzpamatovat a bylo vyrovnáno, Vladimír Bezborodov nařídil po faulu Sennikova na Ševčenka pokutový kop a střídající Tichonoveckij jej s přehledem proměnil. Trenéru Vuličovi tak vyšla střídání, obranu Lokomotivu pokořili dva střídající hráči.

Po vyrovnávající brance Lokomotiv veškerou svou aktivitu vydal směrem k obraně Luče a na zadní vrátka trochu zapomněl, těsně kolem tyče směřovaly střely Tichonoveckého a Bazajeva. Lokomotiv ztratil slibně rozvíjející se duel a jen remizoval s Vladivostokem

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele