14. kolo
23.07.2008 17:00 CET
4 : 0
(2:0)

Reportáž

Saturn rozstřílel Šinnik

Saturn si zastřílel a posunul se tak na jedenácté místo, Šinnik je předposlední.

Saturn si chtěl udobřit fanoušky a to se mu povedlo, gólový účet zápasu otevřel již ve třetí minutě Ivanov. Obrana Šinniku špatně rozehrála, míč se dostal k Ivanovovi a ten neměl problém se zakončením - 1:0.

Šanci vyrovnat měl záložník hostů Bojarincev, ale gólman domácích Antonín Kinský předvedl úžasný zákrok. Poté se v platnosti ukázalo pravidlo nedáš, dostaneš. Centr jednoho z hráčů Saturnu podběhl gólman Stepanov a Topić měl poté lehkou úlohu - 2:0.

První poločas ovládli hráči Saturnu, odpovídalo tomu i skóre 2:0.

Po přestávce trenér hostů posilnil ofenzivu nasazením Jašina, ale skórovali opět domácí. Ivanov vyslal přihrávkou do běhu Topiće, ten se pomocí kličky dostal k zakončení a nemýlil se - 3:0. Z chorvatského útočníka se tak stal nejlepší střelec Saturnu v této sezoně, v tabulce střelců je celkově druhý společně s dalšími dvěma hráči.

Šinnik dohrával zbytek zápasu s devíti hráči, postupně hořkost porážky neunesli Laizāns a Burčenko. V devadesáté minutě skóre ještě upravil z penalty Karjaka - 4:0.

Saturn tedy bez problémů porazil Šinnik a aspoň částečně si udobřil fanoušky

Autor: Dominik Lupták / gazeta.ru

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Saturnm snad neprohraje, protože Tónda Kinský !!! Ještě kousek a už bude vstupovat do elitního Klubu ligových brankářů (100 a více vychytaných nul) !!! Tip 0:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Saturn překvapil a deklasoval soupeře. A Tónda Kinský další nulu !!! Kolik ještě zbývý ? Tak cca 5-6 a je to tam !!! Bravo !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele