8. kolo
03.05.2008 12:00 CET
2 : 2
(2:1)

Reportáž

FK Saturn - FK Chimki 2:2

V podmoskevském derby se FK Saturn rozešel smírně s FK Chimki 2:2. Za domácí se dvakrát trefil Topič, za hosty Stepanov a Nizamutdinov.

Už ve druhé minutě útočník Saturnu Marko Topič využil chyby obránce soupeře a po centru Angbwy otevřel skóre přesnou hlavičkou. Oba týmy hrály ve vysokém tempu, nabídly mnoho zajímavých momentů a vyrovnávající branka už v 10. minutě to jen potvrdila, Nastja Čeh našel Stepanova a ten překonal českého brankáře Antonína Kinského. Poté tempo hodně opadlo.

Marko Topič byl střelcem i druhé branky Saturnu, ve 34. minutě mu Jakubko po centru Ivanova šikovně přenechal míč a chorvatskému kanonýrovi nedělalo problém rozvlnit síť.

V 55. minutě nahradil Kiričenko Slováka Jakubka, na druhé straně barikády zase Pilipčuka vystřídal Efstafjev. Saturn se tlačil na polovinu soupeře, kde si však nebezpečné momenty nevytvářel. V 83. minutě FK Chimki nečekaně vyrovnalo na 2:2, Kinský špatně odhadl situaci, když si myslel, že bude u míče dříve než Nizamutdinov, opak byl pravdou a domácí za to draze zaplatili. Saturn chtěl vrátit vedení na svou stranu, vytvořil si několik nebezpečných momentů, ale kýžené branky se nedočkal. V závěru utkání byl po druhé žluté kartě vyloučen hostující Nikoforov.

Podmoskevské derby se ani zdaleka nepodobalo derby, chybělo tempo a nebezpečné momenty, převládaly spíše individuální chyby a řada nepřesností.

Autor: David Kubáň / sport-express.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele