15. kolo
27.07.2008 14:00 CET
0 : 3
(0:2)

Reportáž

Lokomotiv porazil FK Moskva, Ževnov inkasoval třikrát

Moskevský Lokomotiv si v utkání 15. kola poradil s městským rivalem FK Moskva 3:0. Dvakrát se trefil nigerijský útočník Peter Odemwingie. Lokomotiv se výhrou přiblížil k vedoucí trojici Rubin, Amkar a Dinamo.

Lokomotiv měl před utkáním s FK Moskva vážné ztráty v kádru. Ivan Levenec má poraněné koleno. Nenastoupil ani reprezentant Dmitrij Syčev, který se do sítě FK Moskva trefil v posledních čtyřech předcházejících duelech.

Domácí začali aktivně, Ivan Pelizzoli měl v brance Železničářů hodně práce. Obrovskou tutovku spálil Ricardo Bayano, jehož nájezd vytěsnil Pelizzoli na roh. Nedáš – dostaneš. V 9. minutě si na Torbinského centr z levé strany příkladně naskočil Odemwingie a hlavičkoval tak, že brankář Ževnov neměl žádnou šanci. Další možnost měl obránce hostů Rodolfo, z přímého kopu míč poslal centimetry vedle tyče. Přesto se Lokomotiv dostal do dvoubrankového vedení. Aktivní mladíček Glušakov obelstil tři protihráče a těsně za hranicí pokutového území střílel tak přesně, že Lokomotiv vedl 2:0.

V druhé půli se na hřiště dostal Argentinec Hector Bracamonte, ale kýžený efekt to nepřineslo. Naopak Lokomotiv zvýšil na 3:0. V 56. minutě si Glušakov pohrál se zadáky FK Moskva, se štěstím vysunul nabíhajícího Odemwingieho, který následně vstřelil svou druhou branku v utkání. Svěřenci Olega Blochina byli bezradní a kontaktní gól byl pro ně velkou neznámou, nevytvářeli si totiž šance. Lokomotiv s přehledem a lehkostí dovedl zápas do vítězného konce a přiblížil se vedoucímu triu. Ač si FK Moskva krizi nepřipouští, jeho postavení v ligové tabulce mluví jinak. Trenér Oleg Blochin je v nezáviděníhodné situaci.

Autor: David Kubáň / gazeta.ru

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Glušakov.

Reagovat
smazaný uživatel

neznam. nakej novej talent?

Reagovat
smazaný uživatel

Ročník 87. Dnes byl u dvou branek.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele