4. kolo
04.04.2008 17:00 CET
2 : 2
(2:1)

Reportáž

FK Moskva - FK Chimki 2:2

FK Moskva se stejně jako FK Chimki nedočkalo premiérového vítězství ani ve čtvrtém kole. V páteční předehrávce se oba týmy na stadionu Eduarda Strelcova rozešly smírně 2:2.

FK Moskva, zdecimované nebývalým počtem zraněných hráčů vstoupilo do utkání aktivněji. Epureanu střílel nebezpečně, ale branku netrefil. Zahrozili i hosté, Čeh byl blízko vstřelené branky, ale střílel mimo. "Nedáš, dostaneš" se potvrdilo zanedlouho. Poprvé v této sezoně nastoupil od začátku také Maxi Lopéz a jeho první velká chvíle přišla ve 34. minutě, když zatáhl míč do pokutového území, přihrál pod sebe na Rebežu, který perfektní přihrávkou z prvního doteku vyslal Bracamonteho a ten důraznou střelou poslal domácí do vedení – 1:0. O čtyři minuty později přidali "měšťané" další branku, na rohový kop nejvýše vyskočil Bracamonte, jeho hlavičku sice Berezovskij vyrazil, ale jen před kopačky dotírajícího Maxiho Lopéze, který zvýšil na 2:0.

Tom Tomsk inkasovaná branka nesložila, v dobré šanci nemířil přesně Antipenko. V nastavení prvního poločasu se Tom dočkali kontaktního gólu. Nizamutdinov se po ostrém centru z levé strany prosadil v pokutovém území FK Moskva a poslal přesnou hlavičku za záda Amelčenka.

V druhém dějství se FK Chimki herně zvedlo, k vidění bylo několik šancí na obou stranách. Nakonec si cestu do branky našla jedna, v 80. minutě Antipenko vystřelil FK Chimki bod, když uvnitř pokutového území předskočil Hubníka a zamířil zblízka přesně pod břevno. FK Moskva v závěru zápasu muselo hrát v oslabení, po druhé žluté kartě šel pod sprchy kapitán Godunok, také proto svěřenci kouče Blochina už nebyli schopni z výsledkem něco udělat.

Autor: David Kubáň / sport.ru

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele