6. kolo
19.04.2008 13:30 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

FK Moskva - Dinamo Moskva 1:1

Moskevské derby mezi FK a Dinamem skončilo smírně 1:1. Hosté se sice dostali v závěru prvního poločasu do vedení díky trefě Keržakova, na začátku druhého dějství však Epurejanu vyrovnal.

Dinamu poslední výsledky přidaly na sebevědomí a přestože byli na stadionu Eduarda Strelcova hosty, už od počátku hrozili před brankou domácího brankáře Ževnova. Dinamo táhlo útoky přes křídla. První příležitost ke skórování měli hosté, mladičký útočník Smolov však byl vytlačen z úhlu polským obráncem Jopem. S uběhlými minutami se probudili také svěřenci ukrajinského kouče Blochina. Golyšev vtrhl do pokutového území, ale jeho přihrávku na zadní tyč nezachytil nikdo. Epurejanu zase mířil hlavou vedle tyče.

Minutu před koncem prvního poločasu na sebe vzal odpovědnost Keržakov a z dvaceti pěti metrů se trefil přímo do šibenice. Oba týmy tak šly do kabin za stavu 1:0 pro hosty.

V 50. minutě vyrobil brankář Dinama Šunin obrovskou hrubku, hostující gólman sice zachytil standardní situací Čížka, ale míč mu vypadl z rukou a dorážející Epurejanu vyrovnal na 1:1. Oleg Blochin poté poslal do hry dva svěží útočníky Adamova a Kruniče. Kouč Dinama Kobelev zase musel vystřídat zraněného Chochlova, do hry se dostal mladík Dimidko.

Stav zůstal do konce utkání nezměněn a FK Moskva se ani tentokrát nedočkalo prvního vítězství v soutěži, dnes však proti nim stálo rozjeté Dinamo, takže se bod dá považovat za úspěch.

Autor: David Kubáň

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele