3. kolo
29.03.2008 14:45 CET
3 : 3
(2:1)
Stadión:
 

Reportáž

FK Chimki - Spartak Moskva 3:3

FK Chimki překvapilo, když získalo první bod za remízu. Naopak Spartak asi od zápasu očekával tři body a ne že bude bojovat o jediný bod do poslední minuty.

Skóre otevřel v páte minutě Whelliton po trestném kopu Pavlenka - 0:1. Chimki vzápětí vyrovnalo, když se trefil Nizamutdinov poté, co obral o míč Paršivljuka - 1:1. Ve 29. minutě však po centru Blantjaka se trefil Čeh 2:1. Další šance v prvním poločase k vidění nebyly, takže na výsledkové tabuli bylo překvapivé skóre 2:1.

Na úvod druhého poločasu přestřelil Nizamutdinov, ale ten samý hráč si spravil chuť v 53. minutě. Jiránek nechal Nizamutdinova volného a ten neměl problém zakončit - 3:1. Se Spartakem to vypadalo bledě. Snížit dokázal v 70. minutě Pavljučenko - 3:2. Už to vypadalo, že Chimki vyhraje, když ve třetí minutě nastavení vyrovnal Dedura. Na výsledku utkání nic nezměnilo ani vyloučení Mozarta pár vteřin po rozehrávce.

Chimki sice nakonec vedení neudrželo, přesto ale může být spokojeno. Remíza se Spartakem a první body je dostatečný důvod k radosti.

Autor: Marko Savilević / soccer.ru

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Viděl bych to na 0-2. Spartak vyhraje i v Chimki...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele