26. kolo
25.10.2008 12:00 CET
3 : 1
(0:1)

Reportáž

Záchranářský souboj zvládly lépe Chimki

Hráči Chimek si díky skvělému druhému poločasu připsali důležité vítězství a vzdálili se tak od sestupového pásma. Naopak Vladivostok je stále předposlední, za ním je už jen Šinnik, který má dva zápasy k dobru.

Velmi důležité utkání začaly oba celky opatrně, mírně aktivnější byli domácí. Jejich tlak však k žádnému vážnějšímu ohrožení Poljakova nevedl. Naopak poté převzal iniciativu Vladivostok, ale žádnou ze svých příležitostí neproměnil. Velmi citelně scházel nejlepší střelec týmu Igor Ševčenko.

Přesto se hosté dostali po půlhodině do vedení, trefil se Brazilec Leandro po chybě zadáka Kudrjašova. Aktivitu pak pochopitelně převzali domácí, ale inkasovaný gól je hodně znervóznil. Slovenský útočník Jakubko, na kterého směřovala většina míčů, se do žádné vyložené šance nedostal. Nutno podotknout, že ani tak zásluhou dobré obrany Vladivostoku, jako spíše neschopností záložní řady Chimek.

Divák se v prvním poločase jistě nudil, avšak hráči Chimek mu vše vynahradili ve druhé půli. Na jejím začátku udělal domácí trenér hned několik změn, Nastju Čecha nahradil Şoavă a Nizamutdinova vystřídal Alexandr Antipenko.

Domácí po přestávce přišpendlili svého soupeře u jeho pokutového území a brzy se dočkali vyrovnání. Dragan Blatnjak centroval a hlavou skóroval Jegor Titov. Ani to však domácí neuspokojilo, hosté si nestačili vzpamatovat a už prohrávali, po deseti minutách na hřišti se trefil Antipenko. Naopak na druhé straně se snažili vyrovnat hosté, ale šance si nevytvořili a konečnou podobu výsledku 3:1 dal nakonec šestnáct minut před koncem nikým nehlídaný Trivunović.

Autor: Dominik Lupták / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele