11. kolo
16.05.2008 16:00 CET
2 : 2
(0:2)
Stadión:
 

Reportáž

FK Chimki - Lokomotiv Moskva 2:2

Lokomotiv ztratil slibně rozjetý zápas a nakonec jen remizoval s podceňovanými Chimki 2:2.

Během ospalého úvodu přišlo první vzrušení před brankou hostujícího týmu. Samedov z výhodné pozice nedokázal usměrnit. Domácí pochopili, že pasivním přístupem v útoku budou mít zaděláno na malér, proto vynaložili větší úsilí směrem dopředu, drželi více míč a nedovolili Lokomotivu ohrozit gólmana Čičkina.

Chimkám se však dařilo držet iniciativu krátce. Železničáři převzali kontrolu nad míčem a rychlými přihrávkami se snažili roztáhnout obranu soupeře. Stoprocentní příležitost si vypracoval Odemwingie, po centru Biljaletdinova mířil těsně vedle tyče. Domácí odpověděli prostřednictvím Bajramova, který nastřelil břevno.

Nepsané fotbalové pravidlo "nedáš, dostaneš" se opět potvrdilo. Lokomotivu vyšel závěr poločasu. Úvodní branku vstřelil Syčev. Bývalý útočník Olympique Marseille byl také strůjcem druhé branky, po souboji s protihráčem upadl v pokutovém území a sudí Zacharov nařídil penaltu. Tu následně s přehledem proměnil Biljaletdinov.

Ve druhém dějství neměli domácí co ztratit. A vstup jim vyšel dokonale, bleskurychlé zakončení Antipenka slavilo úspěch. Poté následovala potyčka mezi Rodolfem a Blatnjakem, Brazilec za hrubý faul zezadu dostal od rozhodčího červenou kartu. Po druhé žluté šel za mluvení s rozhodčím pod sprchy Blatnjak. Trenér Lokomotivu zareagoval stažením Samedova, nahradil ho Pereyra.

O deseti byli aktivnější hosté. Ale ze svých momentů branku nevytěžili. Naopak trest přišel v 73. minutě. Antipenko našel střídajícího Pilipčuka a bylo vyrovnáno – 2:2. Trenér hostí Rachimov sice poslal na hřiště Traorého a Torbinského, stav ale zůstal nezměněn. Lokomotiv už podruhé přišel o dvoubrankové vedení a nevyužil tak šanci se dotáhnou na vedoucí Rubin.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele