22. kolo
20.09.2008 12:15 CET
2 : 1
(0:0)

Reportáž

Chimki v derby porazily Saturn

Chimki porazily ve svém premiérovém zápase na novém stadionu Saturn díky brance Antipenka z 90. minuty, stále tak živí naději na udržení v nejvyšší soutěži.

Utkání se neslo ve slavnostním duchu, domácí v prvním zápase na novém stadionu rozhodně nechtěli před svými fanoušky prohrát. Čemuž nasvědčovala i aktivita na hřišti, domácí daleko více drželi míč, větší šanci si však nevypracovali.

Diváci se tedy nebezpečnější akce dočkali až po půl hodině hry, nevyprodukovali ji však domácí nýbrž hosté. Po samostatné akci se dostal do zakončení Nachušev, jeho pokus ale gólman zlikvidoval.

Domácí odpověděli šancí bývalého hráče Saturnu Jakubka, jeho pokus, ale v síti neskončil. Na druhé straně skončila stejně šance Marka Topiće, s jeho pokusem si poradil Čičkin, který strážil branku domácích.

První poločas tak skončil 0:0, míč sice více drželi domácí, ale nebezpečnější byli hosté, kteří však selhali v zakončení.

Po přestávce byli aktivnější hráči Chimek, jejich snaha se nakonec dočkala odměny v podobě gólu, který vsítil již zmiňovaný Slovák Jakubko. Gólová akce začala u Rumuna Şoavy, který našel přihrávkou slovenského útočníka, ten poté obehrál Ďuricu a zakončil.

Nicméně hosté se nevzdali a dokázali vyrovnat. Aktivní Okoronkwo nacentroval z pravé strany do pokutového uzemí, ve kterém se k míči dokázal prodrat a následně srovnat skóre Dmitrij Loskov.

Začínalo se tedy od znova, oba týmy chtěly vyhrát. Větší touhu po třech bodech však prokázali hráči Chimek. V nastaveném čase zahrával roh Şoavă, jeho přesný centr našel v pokutovém území Antipenka, který vyhrál vzdušný souboj s Okoronkwem a zajistil tak svému týmu všechny body.

Autor: Dominik Lupták / championat.ru

Komentáře (1)

Přidat komentář
Kubin1989

Nevíte teda někdo proč Kinský nechytal?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele