16. kolo
02.08.2008 16:00 CET
1 : 1
(1:1)
Stadión:
 

Reportáž

Dinamo s outsiderem nezvítězilo

Dinamo se sice dostalo do brzkého vedení zásluhou Igora Semšova, krátce před poločasem však vyrovnal Pilipčuk. Stav 1:1 vydržel do konce utkání, hosté se připravili o možnost dostat se na první místo v tabulce.

Minisouboj svedli také dva mladí trenéři, Sergej Juran a Andrej Kobelev. Hrálo se za vydatného deště. Už ve třetí minutě skóroval Keržakov, sudí však pro údajný ofsajd branku neuznal. Dinamo však nemuselo smutnit, v jedenácté minutě se po spolupráci Semšov – Keržakov trefil první jmenovaný. Dinamo pokračovalo ve své hře, velké penzum práce odváděl Chochlov. Prakticky ani jedna akce hostů se neobešla bez jeho podpisu. Vedle něj vypadala hvězda Danny bledě.

Chimki působily nesehraně, přeci jenom nové posily se zatím s týmem moc nesžily. Přesto čtyři minuty před koncem první půle vyrovnal Pilipčuk, který těžil z pěkné kombinace Chimek.

Andrej Kobelev věděl, že se pro Dinamo nemilosrdně krátí a proto na hřiště poslal druhého útočníka Cvetana Genkova. Trenér domácích Sergej Juran sáhl ke střídání o chvíli později, důvěru od něj dostal Nikoforov a žolík Eidara Nizamutdinov který je jedním z nejlepších střelců ruské Premier Ligy. Prakticky hned poté střílel Kirill Kombarov těsně nad. Chimki se vpředu také osmělily, starosti obraně Dinama dělal Pilipčuk. Domácí také vsítili branku, nebyla však uznána pro faul. Favorit mohl rozhodnout v závěru utkání, se střelou střídajícího Genkova si poradil Berezovskij.

Autor: David Kubáň / gazeta.ru

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

dinamo 3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele