24. kolo
04.10.2008 14:00 CET
2 : 1
(0:1)

Reportáž

Dinamo si proti Saturnu zajistilo tři body v závěru

Dinamo se po výhře nad Saturnem udrželo v první trojici ruské Premier Ligy. Za domácí skóroval debutant Kokorin a Keržakov, za hosty otevřel skóre z penalty Karjaka.

Utkání mělo tempo od prvních minut, hra se však často přerušovala kvůli úzkostlivému rozhodování sudího Dorošenka. Po faulu Ďurici na talentovaného útočníka Dinama Smolova se kopala penalta, Wilkshirovi se však penalta nepovedla a český brankář Antonín Kinský zachránil svůj tým. Mnohem lépe si na druhé straně vedl zkušený záložník Karjaka, který se z penalty nemýlil a otevřel skóre utkání. Penaltě předcházel faul brankáře Karčemarskase na Okoronkwa. Dinamo mělo několik šancí na vyrovnání, ale buď jeho hráči mířili vedle nebo střely lapil Kinský. Už ve 26. minutě byl stažen ze hřiště zraněný útočník Dinama Smolov, kterého nahradil vytáhlý středopolař či útočník Dimidko. Také Saturn měl příležitosti upevnit si vedení, ale své vyhlídky nevyužil.

V poločasové pauze poslal trenér Dinama Moskva Andrej Kobelev teprve sedmnáctiletého debutanta Kokorina. Nasazení talentovaného útočníka se modrobílým vyplatilo, při své debutu totiž Kokorin přesnou trefou zajistil hostům vyrovnání, výbornou práci odvedl Igor Semšov, který mladíčkovi na gól krásným způsobem nahrál. Dinamo se dokonce mohlo dostat do vedení, silnou střelu směrem k brankáři Kinskému vyslal Keržakov.

Saturn byl aktivní a očividně chtěl vrátit vedení na svou stranu, vítězná branka však padla na druhé straně, trefil se hvězdný útočník Alexandr Keržakov a zajistil tak modrobílým důležité tři body.

Autor: David Kubáň / sports.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele