2. kolo
23.03.2008 16:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Dinamo Moskva - FK Chimki 2:0

Dinamo Moskva zdolalo FK Chimki 2:0. Obě branky padly v druhém poločase, za domácí se trefili Semšov a Venkov.

V úvodních minutách se Dinamo, které mělo v zádech aktivní podporu fanoušků, snažilo uchopit iniciativy utkání. Moskevský tým si vytvořil několik příležitostí, Kněževič a Čeh ale neuspěli. Tradičně aktivní Danni se ve 27. minutě snažil z úhlu překvapit zkušeného brankáře Berezovskiho, ale stejně jako jeho předchůdci síť Chimki nerozvlnil. Celkově toho v prvním poločase moc k vidění nebylo, od Dinama se čekala větší aktivita.

Chimki působilo v obraně jistě, trenér Dinama Kobelev si uvědomil, že je potřeba posílit útok a na hřiště poslal do druhého poločasu Genkova. V 49. minutě o sobě náhradník Genkov dal vědět poprvé, když se díky důrazu v pokutovém území soupeře dostal ke střele – Berezovskij chytá, k míči se poté dostal Danny, připravil šanci pro Kombarova, ale Berezovskij opět uchránil svou svatyni od inkasované branky.

V 54. minutě brankář hostů přeci jenom kapituloval, míč se šťastně odrazil k Igoru Semšonovi a ten střelou k pravé tyči otevřel skóre utkání. V 68. minutě přidalo Dinamo pojišťující branku, náhradník Genkov si pohrál s obráncem FK Chimki a poslal míč přesně k tyči. Dinamo si náskok s přehledem uhlídalo a uštědřilo hostům druhou porážku v tomto ročníku. FK Chimki zatím nezískali ani bod.

Autor: David Kubáň / sport.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele