10. kolo
11.05.2008 14:30 CET
4 : 3
(3:2)

Reportáž

CSKA Moskva - FK Chimki 4:3

Přestřelku v Moskvě vyhráli se štěstím favorizovaní domácí. Chimki dělila jediná minuta k zopakování loňské překvapivé remízy. V nastaveném čase však Dudu proměnil penaltu a poslední tým tabulky tak CSKA neobral ani o bod.

Hned v osmé minutě převzal na pravé straně míč Krasič, ve vápně se dostal přes dva obránce a nakonec překonal hostujícího brankáře. To hráče CSKA uspalo, ve 14. minutě si nepohlídali Nizamutdinova, který bez problémů přešel přes Grigorieva a technickou střelou překonal Akinfeeva. Jenže uběhlo opět jen pár minutek, k rohu se postavil Dzagoev, překvapení v základní sestavě, a centr posadil přesně na hlavu Ignasheviche – 2:1. Pojistit vedení mohl Wagner Love, když střílel přes Zhirkova, ale neuspěl. Blízko vlastního gólu byl poté Radkov, hlavičkoval však těsně vedle. Pět minut před koncem prvního poločasu přiťuknul Love Dzagoevovi, který se ocitl sám před Berezovskim a z deseti metrů brankáře překonal. Zdálo se, že Chimki půjdou do šaten se dvoubrankovým mankem, ale v nastaveném čase dostal na polovině hřiště míč Čech, míč potáhl dopředu a poté nekompromisně zakončil.

Do druhého poločasu nemohl zasáhnout brankář hostujícího celku, mezi tři tyče se tak postavil Šiškin Tomu dělal největší starosti kanonýr Wagner Love, který ho však ani nadvakrát nedokázal pokořit. Podobně dopadl i Dudu a dorážkou se neprosadil Žirkov. Převahu domácí využít nedokázali a v 80. minutě mohli děkovat Akinfejevovi, když vychytal hlavičku Ignasheviche. Po sedmi minutách však byl i on krátký na střelu Nizamutdinova, jenž si skvěle zpracoval Radkův centr na hruď a tvrdě vypálil. V poslední minutě byl ale ve vápně faulován Žirkov právě Nizamutdinovem a Dudu penaltu se štěstím proměnil, Šiškinovi prolétl míč pod tělem.

Autor: Josef Gvoždiak / championat.ru

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

to je v pr..... ten kalouda vubec nehraje ........

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele