1. kolo
19.07.2013 18:30 CET
0 : 2
(0:2)
Stadión:
NRGi Park, Aarhus

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (2)

Přidat komentář
hradec

TIP: 1

Reagovat
smazaný uživatel

Dalsi rocnik Superligaen je tady! Oba tymy provedli ve svych kadrech par zmen, obzvlaste zajimavy bude tento duel pro Dannyho Olsena, ktery se v lednu presune prave do Aarhusu do te doby vsak bude nastupovat za Midtjylland. Ten se prida i k letnim posilam Jesperu Langem (Esbjerg) a slibnemu pravemu bekovi Alexander Juel Andersenovi (Horsens), tym opustil pouze zkuseny stoper Haland (konec kariery). Na druhe strane to bylo naopak predevsim o odchodech: opora zalohy Albaek (Reims), Ipsa (Reggina) a dva mladici kteri toho stejne prilis nenahrali. Prisel pak jen Hédinsson (SönderjyskE). I pres radu odchodu si Midtjylland drzi svou kvalitu v tymu zustavaji talentovani hraci jako Lössl, Sviatchenko, Uzochukwu nebo Sly s Hassanem (ktery je bohuzel dlouhodobe zranen). Jedna se tady o dva dost vyrovnane tymy a to temer po vsech strankach, i kdyz styl hry maji rozdilny, Aarhusu se loni darilo vice venku a Midtjyllandu zas temer vyhradne doma... Nicmene v prvnim utkani ani jeden z techto tymu, ktere se dobre znaji, nebude chtit ztratit, tymy se prakticky nemaji cim prekvapit a vsechno mi to nahrava na remizu v uvodnim kole sezony tak jako pred rokem... 1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele